Solitaire

Speel Solitaire en verdien online geld door je kaartvaardigheden te tonen!

Bij dit bekende kaartspel, ook wel bekend als Patience, probeer je binnen 5 minuten meer punten te behalen dan je tegenstander(s). Het spelverloop lijkt identiek, maar het draait allemaal om jouw vaardigheid (inzicht, snelheid, etc.) om te winnen. Hoeveel geld je kan verdienen hangt af van de gekozen competitie of toernooi. In ieder geval zal een hogere inzet e/o meerdere deelnemers, een hoger te winnen geld bedrag betekenen.

Solitaire Skill Based

Hoe speel je Solitaire

De speelwijze van het kaartspel is eenvoudig te noemen. Desondanks is het handig om kennis te hebben van de spelregels en het punten systeem.

De basis spelregels:

 1. Orden kaarten van Aas tot Koning op 4 afzonderlijke eindstapels binnen 5 minuten.
 2. Verplaats open kaarten met een lagere rang en tegenovergestelde kleur.
 3. Verplaats stapels kaarten, met behoud van dezelfde ordening (hoog naar laag, afwisselende kleuren).
 4. Start een lege kolom met een koning of een stapel kaarten die begint met een koning.

Het punten systeem:

 • Wanneer je een kaart van het kaartspel naar een van de vier eindstapels verplaatst, verdien je de punten van die kaart. Je verliest echter 20 punten wanneer je het kaartspel opnieuw schudt.
 • Bij het plaatsen van een kaart op de eindstapel ontvang je de punten van die kaart, plus een bonus van 100 punten. Het neerleggen van een kaart op het speelveld levert eveneens 100 punten op.
 • Als het kaartspel volledig is voltooid, ontvang je 10 punten voor elke seconde die je eerder klaar bent.
 • Als er geen zetten meer mogelijk zijn, verdien je nog steeds 5 punten per seconde, zelfs als er geen verdere zetten beschikbaar zijn.

En vergeet ook zeker niet: hoe sneller je bent, des te meer punten je zal verdienen!

Solitaire

Waarom Solitaire spelen

 • Geen geluk, maar puur inzicht bepaalt de winst.
 • Tegenstander(s) spelen hetzelfde potje, dezelfde kaarten, dezelfde volgorde.
 • Tips: bekijk de punten per gespeelde kaart op EazeGames voor strategisch voordeel. Hogere kaarten leveren meer punten op. Bewaak je speeltijd en vermijd overhaaste zetten.

Oefen gratis in de modus en verbeter je vaardigheden voordat je voor echt geld speelt. Speel slim, win en verdien online geld met Solitaire Skill Based op EazeGames!

Spelen voor echte geldprijzen is mogelijk voor personen van 18 jaar of ouder, ook zal je een spelersrekening moeten openen. Eazegames zorgt voor een eerlijk spel en zal tegenstanders koppelen met een gelijkwaardig vaardigheidsniveau. Beginnende spelers zullen daardoor niet de experts tegen komen. Ondanks dit gegeven is het mogelijk om tot wel €300,- per maand te verdienen met Solitaire.