EazeGames: Het Ultieme Gaming Platform

Op deze vraag en antwoord pagina gaan wij in op alle aspecten van het gaming platform waar je geld kan verdienen.

Op geldverdienen123.nl richten we ons voornamelijk op het aantrekkelijke aspect van gaming, met name het diverse spelaanbod van EazeGames. Hier gaan we dieper in op andere belangrijke aspecten van het platform, mede dankzij de kennisbank van EazeGames.

Gamen bij EazeGames

Eerlijke Matchmaking: Hoe zorgt EazeGames voor eerlijke spelpartners?

EazeGames matcht spelers op basis van diverse criteria, waarbij vaardigheid het cruciale element is. Door eerdere prestaties te evalueren, analyseert het algoritme vaardigheden en selecteert het tegenstanders met vergelijkbare bekwaamheden, waardoor eerlijke matchmaking wordt gegarandeerd.

Verbeter Je Vaardigheden: Tips voor het verbeteren in games

Het begrijpen van de spelregels is cruciaal voor het behalen van een hogere score. Zorg ervoor dat je de spelregels raadpleegt en gebruik de tips en trucs die EazeGames verstrekt via e-mail.

Unieke Eigenschappen van EazeGames

Wat maakt EazeGames anders dan andere gaming platforms?

EazeGames stelt gamers in staat echte prijzen te winnen met spellen die volledig afhankelijk zijn van vaardigheid, zonder willekeurige elementen. Hierdoor wordt de uitkomst van het spel uitsluitend bepaald door de bekwaamheid van de speler.

Saldo en Transacties

Geld Storten: Hoe voeg je geld toe?

Om geld aan je account toe te voegen, navigeer eenvoudig naar de pagina Geld Toevoegen en selecteer het gewenste stortingsbedrag, dat varieert van €5 tot €90.

Nadat je het stortingsbedrag hebt gekozen, selecteer je jouw favoriete betaalmethode en voltooi je het betalingsproces via onze Payment Service Provider. Je zult direct merken dat het gestorte bedrag binnen enkele seconden na een succesvolle transactie op je account wordt bijgeschreven.

EazeGames brengt geen verwerkingskosten in rekening voor stortingen, wat goed nieuws is! Het is belangrijk om te benadrukken dat stortingen geen abonnement vormen, en EazeGames zal op geen enkele manier automatisch kosten in rekening brengen.

Voor nieuwe spelers is het noodzakelijk om je naam in te vullen en je land te selecteren voordat je een storting doet. Na de storting zal EazeGames je vragen om een account aan te maken, indien je er nog geen hebt.

Geld Opnemen: Hoe neem je geld op?

Volg deze stappen om geld op te nemen van je EazeGames-account:

 1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Uitbetalen'.
 2. Vul de vereiste opnamegegevens in en sla ze op.
 3. Kies het gewenste opnamebedrag en selecteer je voorkeursopnamemethode.

Houd rekening met deze informatie:

 • Het minimum opnamebedrag is € 10.
 • Elke opname wordt belast met verwerkingskosten van € 1.
 • Bij het aanvragen van een opname komen alle beschikbare bonusgelden te vervallen.

Het verwerken van een uitbetaling duurt doorgaans 1-2 werkdagen, maar kan tot 5 werkdagen duren. EazeGames voert verificatie uit voor elke opname, dus zorg ervoor dat je bankgegevens correct zijn ingevoerd. Als je opname langer dan 5 werkdagen duurt, dien dan een ticket in voor meer informatie over de status van de opname.

Bonus Cash: Hoe werkt het?

In verschillende situaties kunnen spelers de kans krijgen om bonusgeld te verdienen, dat ze kunnen gebruiken om deel te nemen aan cashwedstrijden of toernooien. Het is essentieel om te onthouden dat bonusgeld niet kan worden opgenomen, en bij een opnameverzoek zal het bonusgeld verbeurd worden verklaard.

Bij deelname aan een wedstrijd of toernooi wordt het inschrijfgeld opgesplitst in 90% echt geld en 10% bonusgeld. Als je als winnaar uit de bus komt, ontvang je het inschrijfgeld terug in dezelfde verhouding van echt geld en bonusgeld dat je hebt ingezet. Dit wordt aan je saldo toegevoegd als 100% echt geld.

Als er niet genoeg echt geld beschikbaar is om 90% van de inschrijfkosten te dekken, wordt een groter deel van het bonusgeld gebruikt, maar nooit meer dan 30% van het inschrijfgeld. Als je wel genoeg bonusgeld hebt, maar niet genoeg echt geld om 70% van het inschrijfgeld te dekken, moet je extra geld aan je account toevoegen om aan de wedstrijd of het toernooi deel te kunnen nemen.

Wil je weten hoe je meer bonusgeld kunt verdienen? Bonus cash wordt vaak toegekend wanneer je een storting doet op EazeGames. Zorg ervoor dat je de e-mails en de EazeGames Facebook-community in de gaten houdt voor actieve promoties of aanbiedingen met betrekking tot bonusgeld.

Incidenten en Ondersteuning

Verbindingsproblemen: Wat gebeurt er bij verbindingsverlies?

Zorg er altijd voor dat je een betrouwbare internetverbinding hebt voordat je begint te spelen op EazeGames. Als je tijdens een spel plotseling wordt onderbroken, bieden zij je een korte pauze om terug te keren, zonder dat dit invloed heeft op je voortgang in het spel.

Het is echter belangrijk om te begrijpen dat zij niet kunnen vaststellen of de onderbreking opzettelijk was of dat je het spel of het platform vrijwillig hebt verlaten. Daarom wordt na de toegestane onderbrekingsperiode de tijd in het spel gewoon voortgezet. Als je binnen deze periode terugkeert, kun je naadloos doorgaan met het spel. Als je echter na het verstrijken van deze periode terugkeert, wordt de score die je hebt behaald vastgelegd en kan deze niet meer worden gewijzigd.

Ik ben niet gekoppeld aan een medespeler: blijft mijn inschrijfgeld weg?

Indien Eazegames niet onmiddellijk een tegenstander van gelijkwaardig niveau kan vinden, zullen zij tot 4 dagen zoeken. Als er binnen deze periode geen tegenstanders worden gevonden, ontvang je een terugbetaling van de inschrijvingskosten.

Controleer het spelresultaat in het 'Geschiedenis'-tabblad dat te vinden is in het Menu. Blijf ook alert op meldingen, want deze informeren je zodra de resultaten van het spel beschikbaar zijn.

Oneerlijk Spel: Wat te doen bij vermoedens?

Indien er vermoedens zijn van oneerlijk spel, kan een ticket worden ingediend voor onderzoek.

Account Status: Waarom is mijn account beperkt?

EazeGames staat sterk in haar toewijding aan het handhaven van eerlijkheid in gaming en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om valsspelen te voorkomen. Het kan gebeuren dat bepaalde handelingen op je account automatisch leiden tot een ban door hun systemen. Als je van mening bent dat deze ban onterecht is, dien dan een ondersteuningsticket in, zodat zij de situatie kunnen onderzoeken en indien nodig je account kunnen heractiveren.

We benadrukken dat beledigend gedrag strikt verboden is. Dit omvat, maar is niet beperkt tot:

 • Opzettelijk verstrekken van onjuiste, misleidende, defecte, of onvolledige informatie.
 • Openen van meerdere Spelersaccounts of het aanmaken van Spelersaccounts zonder de juiste autorisatie.
 • Plegen van fraude of pogingen daartoe, inclusief het gebruik van mechanismen, software of scripts die bedoeld zijn om het normale functioneren van de website te verstoren, gebruikers een oneerlijk voordeel te geven, of de gamebesturing te manipuleren op een onrechtmatige manier.
 • Opzettelijk veroorzaken van onderbrekingen of fouten in een spel om de uitkomst te beïnvloeden.
 • Streven naar oneerlijke voordelen ten opzichte van andere spelers door ongepast gedrag dat eerlijke concurrentie in gevaar brengt.
 • Samenwerken met andere spelers op een manier die oneerlijk voordeel kan opleveren ten koste van andere gebruikers.
 • Schenden van verdere regels of verplichtingen zoals uiteengezet in de Algemene Voorwaarden van onze diensten.

Speel games en win prijzen

Wachtwoordbeheer: Hoe reset je je wachtwoord?

Om je wachtwoord te resetten, navigeer naar het menu en klik op 'Inloggen'. Eenmaal daar, zoek naar de optie 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten' en klik erop. Dit zal je doorverwijzen naar de 'Wachtwoord Vergeten' pagina. Voer simpelweg je e-mailadres in en klik op 'Wachtwoord Resetten'. Na verificatie via e-mail ontvang je een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

Indien je later besluit je wachtwoord te wijzigen, ga dan naar het 'Menu', selecteer 'Instellingen' en vervolgens 'Wachtwoord'. Daar kun je gemakkelijk je wachtwoord aanpassen naar keuze.

Gegevensbeheer: Wat te doen bij onjuiste gegevens?

Soms gebeurt het dat je per ongeluk een verkeerd e-mailadres invoert tijdens het aanmelden. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen. Daarom raden we je aan om een nieuw account aan te maken als dat nodig is. Als je echter geld hebt gestort op een account met een foutief e-mailadres, vragen we je vriendelijk om een supportticket in te dienen. Het klantenserviceteam zal dan het geld overboeken van het gastaccount naar het hoofdaccount.

Mijn storting zie ik niet terug: Wat kan ik doen?

Als je per ongeluk geld hebt gestort op een gastaccount in plaats van je hoofdaccount, kan het voorkomen dat de storting niet correct wordt bijgeschreven. In dit geval vragen zij je vriendelijk om een ondersteuningsticket in te dienen, zodat het klantenserviceteam het geld kan overboeken van het gastaccount naar het hoofdaccount. Gelieve zo veel mogelijk relevante informatie te verstrekken, zoals de datum en tijd van de transactie, het gestorte bedrag, en een korte beschrijving van de situatie. Zij zullen hun best doen om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Account & Privacy

Leeftijdsbeperkingen: Is er een minimumleeftijd?

Spelers moeten 18 jaar of ouder zijn om met echt geld te spelen.

E-mailcommunicatie: Welke e-mails kun je verwachten?

Belangrijke informatie over accountactiviteiten en productupdates.

Verificatieniveaus: Hoe werken ze?

Naarmate het saldo op je account hoger wordt, wordt er meer informatie van je vereist om te voldoen aan alle regels en voorschriften met betrekking tot Know Your Customer (KYC).

 • Niveau 1: Accountsaldo tot € 100
 • Niveau 2: Accountsaldo tot € 5.000
 • Niveau 3: Accountsaldo tot € 10.000

Om je niveau te verhogen, navigeer naar de 'Instellingen' en selecteer 'Verificatie'. Let op: deze niveaus zijn gebaseerd op je huidige accountsaldo, niet op je winst. Verhoging van het niveau is alleen vereist als je van plan bent om meer geld in je EazeGames-account te houden dan het maximale saldo dat bij je huidige niveau hoort.

Beschikbaarheid per Land: Waar kun je spelen?

 • Oostenrijk
 • België
 • Cyprus
 • Tsjechië
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Luxemburg
 • Monaco
 • Nederland
 • Roemenië
 • Spanje
 • Verenigd Koninkrijk
 • Zweden

In de toekomst zuller er zeker meer landen bijkomen.

Disclaimer

Deze FAQ is tot stand gekomen met hulp van OpenAI (GPT-3.5). Voor een altijd kloppende kennisbank verwijzen wij je graag naar de website van EazeGames.