Geld verdienen met online krasloten

UPDATE: Onderstaand artikel is helaas in Nederland niet meer van toepassing. Sinds de legalisering van online kansspelen, is er nog geen enkel kraslot platform die beschikt over een vergunning verstrekt door de Kansspelautoriteit.

Dankzij het internet zijn er veel dingen veranderd in het leven, zo ook op het gebied van krasloten. Waar je vroeg uitsluitend je krasloten kon kopen bij een tabakswinkel, is het nu al jaren mogelijk om op elk gewenst moment te genieten van wat spraakmakende krasloten op het internet. Er zijn zelfs websites die helemaal toegewijd zijn aan deze populaire vorm van kansspelen. Als je meer informatie wilt over het krassen zelf, breng dan een bezoek aan deze Wikipedia pagina: http://nl.wikipedia.org/wiki/Krasspel. Daar lees je meer over de geschiedenis en de daadwerkelijke definitie van het spel.

Veel mensen vinden het kopen van een kraslot een belevenis op zich. Het is spannend, leuk en er is altijd die grote prijs die loert. Nu zal jij jezelf misschien afvragen hoe je geld kunt verdienen met krasloten. Het mooie van kraslotensites is dat het spelen van krasloten namelijk niet altijd per definitie geld hoeft te kosten.

Gratis krassen met krasloten op internet

Decennialang hadden allerlei verkooppunten, zoals tabakswinkels, Kruidvat en Postkantoor een soort van monopolie op het verkopen van een kraslot. Die tijd is echter passé, want met de opkomst van allerlei kraslotensites zijn krasloten goedkoper, leuker en veel winstgevender geworden. Het spelletje online spelen gaan dan met behulp van een virtuele munt, waarmee je met de muis de lagen openkrast.

Inmiddels is er een redelijke concurrentie ontstaan op het internet, waardoor de online aanbieders hun uiterste best doen om nieuwe spelers aan te trekken. Net als in elke branche is dat een positieve zaak, want dit betekent dat de spelers de uiteindelijke winnaars zullen zijn. Het gaat echter zover dat de kraslotensites, zoals Hopa en PrimeScratchCards nieuwe klanten €5m- gratis speeltegoed aanbieden. Ja, dat lees je helemaal goed, gratis en voor niets om mee te experimenteren en kans te maken op echte geldprijzen!

Er zijn inmiddels veel mensen die zich bij meerdere sites inschrijven en zo al voor tientallen euro's gratis krassen. Ze hebben immers niets ze verliezen, want het is toch niet hun eigen geld. Bovendien is het uitkeringspercentage van rond 95% bijzonder aantrekkelijk. Dit is ongeveer 30% hoger dan de krasloten van de Lotto. Hierdoor is de kans ook groot dat je winst zal kunnen maken, maar de bonus moet wel eerst een aantal malen worden ingezet. Daarna kun je het geld uitbetalen naar je bankrekening.

Geld winnen met spelletjes

Krassen en direct weten of je gewonnen hebt!

Een van de dingen die online krassen zo spannend maakt, is dat je direct weet of je een leuke geldprijs gewonnen hebt. Je hoeft niet helemaal te lopen naar de sigarenboer om de hoek, want met online krassen kun je spelen wanneer jij daar zin in hebt.

De vakjes kun je één voor één openkrassen, maar ook allemaal tegelijk. Het ultieme comfort dus aangezien je vanuit je luie stoel, vanachter de computer een gokje kunt wagen. Bovendien bepaal je zelf het tijdstip, want kraslotensites kennen geen sluitingstijden. Het zal je maar gebeuren, in de vroege ochtend online krasloten kopen en een hoofdprijs van €1.000.000 aan de haak slaan. Probeer het vandaag nog zelf en gun jezelf de kans om miljonair te worden!

Goedkoop, hoge winkansen en gigantische jackpots

Mocht je niet in de prijzen gevallen zijn met de gratis krasloten, dan kun je er altijd nog voor kiezen om zelf een storting te verrichten. Je kunt dan gebruik maken van een welkomstbonus, waarbij je storting verdubbeld wordt. Online krassen kan al voor een minimale inzet van slechts €0,10 per lot, terwijl de winkansen erg hoog zijn.

En dan zijn er nog die spectaculaire jackpots die het allemaal de moeite waard maken. Deze lopen op tot wel een miljoen euro bij sommige spellen. Enkele aanraders met torenhoge hoofdprijzen zijn de spellen Super3Wow, Tiger Mahjong en 7th Heaven. Alvast veel succes!

Dat is een van de dingen die online krassen nu zo spannend maakt: er wordt meteen duidelijk of er een leuke geldprijs is gewonnen of niet. Zie je het al voor je? Vanuit je luie stoel, vanachter je computer een hoofdprijs tot 1.000.000 euro winnen? Waag eens een gokje met online krasloten en geef jezelf de kans om miljonair te worden!